top of page

Hamburguesa mexicana de pollastre picant. Consulta la nostra recepta

Actualizado: 3 jun 2022

Bon dia família, avui us explicarem una recepta per fer una hamburguesa mexicana picant amb les nostres hamburgueses d'all i julivert, que podeu comprar tant a la nostra parada com a la nostra botiga on-line.





Ingredients: Ingredients per la salsa picant:

Tomaquet 2 tomàquets

Enciam 1/2 cullera de sucre

Ceba fregida Tabasco

2 Hamburgueses d'all i julivert Pebre negre

Formatge edam 2 dents d'all

1/2 Ceba



Preparació de la salsa:

Piquem les dents d'alls, la ceba i el tomàquet. La posem en una paella i ho anem cuinant afegint-li sal, pebre i sucre. El sucre l'utilitzarem per a reduir l'acidesa del tomàquet. Una vegada fet, hem de triturar i afegir el tabasco i el pebre negre al gust segons el grau de picant que volem aconseguir.


Preparació de l'hamburguesa

Per preparar l'hamburguesa el més important és la distribució, per això començarem de baix a dalt posant una hamburguesa, una llesca de formatge i a sobre la segona hamburguesa. Li ficarem una mica de salsa picant i ho rematarem amb la ceba fregida, l'enciam i el tomàquet. Opcionalment, podem afegir salsa picant a la part de dalt del nostre pa d'hamburguesa i com a recomanació, si voleu podeu torrar una mica el pa perquè tingui més consistència i sostingui el pes de tots els ingredients.




32 visualizaciones0 comentarios
bottom of page