top of page

La nostra història

Continuem fent camí cap a un futur més amable i sostenible

La història de l'actual parada de mercat "Aus i Ous Rosa" a Sant Boi es remunta l'any 1959 quan en Josep Sambola, el pare de la Rosa, en va muntar la primera a l'antic Mercat de Sant Josep de Sant Boi.

Detalls que tenen importància

En Josep Sambola era un home molt inquiet i emprenedor que ja tenia escorxador a Viladecans i en aquells temps feia repartiment a domicili amb bicicleta.

"Això que ara s'ha posat tan de moda, com veureu, no és res innovador"
 

Amb la requalificació dels terrenys de la zona agrícola cap a zona urbana, el vell escorxador d'en Josep va haver de tancar i el negoci es va centrar en la venda de pollastre i sobretot elaborats a partir de carns d'au selectes.

L'actual parada del Mercat de la muntanyeta, muntada l'any 1998, "Aus i Ous Rosa", ja s'ha convertit en un referent a la comarca. Una parada que es caracteritza pel seu tarannà humà, el caràcter alegre de tot l'equip, l'esperit d'innovació i les especialitats úniques que trobareu als seus aparadors: Productes artesans de primera qualitat on la creativitat i el color és la nota predominant.

Ara, adaptant-nos als nous temps podreu comprar còmodament des de casa i rebre la comanda còmodament al vostre domicili.

Així i tot us convidem a visitar-nos de tant en tant a la nostra parada física... Perquè el tracte de tu a tu i de manera presencial estem convençuts que mai s'ha de perdre. Una rialla, el so de les veus del mercat i si cal una abraçada no tenen preu. No es fan des de la distància i a la nostra parada sempre les podreu trobar.

IMG_8162.jpg

Coneix el nostre equip

bottom of page