top of page

Política de privacitat

Dades Generals del responsable de tractament

Rosa Sambola Palau

NIF.- 52203337F
C. Riera Basté s/n, Parada 35 - 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

Tel.93 654 76 52

info@ausiousrosa.com

 

Política de privacitat 
L'informem que, d'acord amb el art.13 del REGLAMENTO (UE) 2016/679 DEL PARLAMENTO EUROPEO Y DEL CONSEJO de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (RGPD), les seves dades seran tractades per Rosa Sambola Palau, com a Responsable del tractament.


Finalitat del tractament

La finalitat del tractament de les seves dades és donar resposta a les sol·licituds d'informació que ens puguin realitzar els usuaris a través dels diferents mitjans de la web.

 

Depenent dels productes, serveis o funcionalitats dels quals vulguis gaudir a cada moment necessitarem tractar unes dades o altres, que en general seran, segons el cas, els següents: les teves dades identificatives (per exemple, el teu nom, cognom, idioma i país des del qual interactues amb nosaltres, dades de contacte, etc); informació econòmica i transaccional (per exemple, les teves dades de pagament o de targeta, informació sobre les teves compres, comandes, devolucions, etc.); dades de connexió, geolocalització i navegació (en cas que interactuis amb nosaltres des del mòbil, per exemple); informació comercial (per exemple, si estàs subscrit a nostra newsletter); dades sobre els teus gustos i preferències: Rosa Sambola Palau no elaborarà amb les seves dades decisions automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils, a excepció d'aquells recollits segons la Política de Cookies en les condicions expressades en aquesta, tractant-los únicament per a la finalitat descrita.​

Legitimació

El tractament per a aquesta finalitat es troba legitimat en el seu propi interès i consentiment com Usuari. Art. 6 RGPD


1. Gestionar el teu registre com a usuari de la Plataforma. El tractament de les teves dades és necessari per a l'execució dels termes que regulen l'ús de la Plataforma, perquè puguis registrar-te com a usuari en la Plataforma, necessitem tractar les teves dades personals, ja que en cas contrari no podríem gestionar el teu registre.​

2. Desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o de serveis. El tractament de les teves dades és necessari per a l'execució del contracte de compravenda o de prestació de serveis que ens vinculi amb tu. És possible que alguns tractaments de dades associades al procés de compra s'activin únicament perquè tu el sol·licitis o ens autoritzis, com és el cas de l'emmagatzematge de les dades de pagament (targeta) per a futures compres o per a informar-te de la disponibilitat dels nostres productes. En aquests casos, la base sobre la qual tractem les teves dades és el teu propi consentiment.

 

Considerem que tenim un interès legítim per a realitzar les comprovacions necessàries per a detectar i prevenir possibles fraus quan realitzes una compra. Entenem que el tractament d'aquestes dades resulta positiu per a totes les parts que intervenen quan es produeix el pagament d'una compra i en particular per a tu ja que ens permet posar mesures per a protegir-te contra intents de frau realitzats per tercers

 

Rosa Sambola Palau, no utilitzarà les seves dades per a cap altra finalitat que no sigui la descrita en aquesta Política de privacitat o en la Política de Cookies.


Cessions

Rosa Sambola Palau, l'informa que les dades obtingudes a través d'aquesta web no seran cedits a tercers excepte per a poder complir amb la finalitat descrita o aquelles cessions previstes en la legislació vigent o que hagin estat prèviament consentides per vostè.

Periodo de conservación de sus datos

Les seves dades seran conservades durant els següents períodes:

 

- Dades que puguem recollir a través dels diferents mitjans de contacte de la web (telèfon, correu electrònic i formularis) per a la sol·licitud d'informació: Les seves dades seran conservades durant el temps indispensable per a atendre la seva sol·licitud


- Gestionar el teu registre com a usuari de la Plataforma. Tractarem les teves dades durant el temps en què mantinguis la condició d'usuari registrat, fins que decideixis donar-te de baixa.​

- Desenvolupament, compliment i execució del contracte de compravenda o serveis Tractarem les teves dades durant el temps necessari per a gestionar la compra dels productes o serveis que hagis adquirit, incloent possibles devolucions, queixes o reclamacions associades a la compra del producte o servei en particular. En algunes ocasions, únicament tractarem les dades fins al moment en què tu decideixis, com és el cas de les dades de pagament (targeta) que ens has sol·licitat emmagatzemar per a possibles compres futures.


Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals, excepte que ens el sol·licitin amb anterioritat i no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Obligatorietat

En cas d'emplenament de formularis, les dades marcades amb (*) són obligatoris i necessaris per a poder atendre la seva sol·licitud,  de manera que la seva absència ens impedirà gestionar-la correctament.

 

Així mateix vostè és responsable únic que la informació que ens faciliti sigui veraç i les seves dades es trobin actualitzats, sent responsable de les conseqüències que de la falta de veracitat es derivin.

 

Atès el fet que la resposta a les peticions d'informació es realitzarà a través dels mitjans que ens indiqui, podent-se tractar informació confidencial, li recomanem que les seves dades de contacte siguin propis i no pertanyin a altres usuaris.

Tratamientos de sus datos en el envío de formularios

Si envia un formulari a través del nostre portal, realitzarem els següents tractaments si vostè ens autoritza a això:

- Gestionar, tramitar i donar resposta a les peticions, sol·licituds, incidències o consultes de l'Usuari.
- Enviar comunicacions comercials a l'Usuari per mitjans electrònics i/o convencionals, sobre productes, serveis, sortejos i novetats, si l'Usuari dona el seu consentiment per a això marcant la casella corresponent.


Ubicació de les seves dades. Transferències internacionals de dades. Seguretat de la informació

Les seves dades seran tractades únicament per Rosa Sambola Palau, a través de mitjans propis situats en les nostres instal·lacions amb aplicació de quantes mesures de seguretat estan al nostre abast en compliment del RGPD. No es produiran transferències internacionals de dades ni es trobaran allotjats en plataformes i mitjans de tercers països que no compleixin amb estàndards de seguretat adequats o no formin part de l'escut de privacitat.

Quan sigui probable que una infracció suposi un risc per als drets i llibertats de les persones, el notificarem a l'autoritat supervisora pertinent en un termini de 72 hores a partir del moment en què tinguem coneixement d'aquesta. Aquesta informació es pot proporcionar en diferents fases per a facilitar una presentació d'informes ràpida i eficient.

En els casos en què una infracció pugui suposar un risc elevat per als drets i llibertats dels Usuaris, el notificarem directament als interessats.

 

Drets dels usuaris

Com a titular de la informació facilitada pot exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades, oposar-se al tractament d'aquests per a l'enviament de comunicacions comercials, limitar el tractament de les seves dades, o sol·licitar la seva portabilitat en aquells casos previstos, i a no ser objecte de decisions automatitzades a través dels següents mitjans:

Per correu postal o presencialment :

 

Rosa Sambola Palau

C. Riera Basté s/n, Parada 35

08830 Sant Boi de Llobregat - Barcelona

 

O al Correu electrònic: info@ausiousrosa.com

 

L'exercici de drets s'haurà de realitzar pel titular de la informació o representant legal, mitjançant escrit acompanyant còpia de DNI.​

 

Rosa Sambola Palau disposarà d'un termini màxim d'UN MES per a donar resposta a la seva petició, d'acord amb l'Art. 12 RGPD.


En cas que els seus drets no siguin satisfets podrà presentar una reclamació davant l'AEPD - Agencia Española de Protección de Datos, Calle Jorge Juan, 6, 28001 Madrid.

bottom of page